Blog

Agenda 2015:

Hieronder data van de openbare evenementen waar we u graag ontmoeten:

za 30 en zo 31 mei – Kinderkunstmarkt, Hooglandse Kerkgracht in Leiden

za 6 juni – Braderie, Diamantplein in Leiden

zo 13 september – Kunst in de Stal Festival, Merenwijkpark in Leiden

 

Kinderkunstmarkt op 30 en 31 mei 2015 kinderen

Eind mei staat de binnenstad in het teken van de zon. De winkels zijn daarom zondag open en er zijn diverse markten. Kinderen zijn daarbij van harte welkom, want op zaterdag 30 en zondag 31 mei is er tijdens dit weekend een speciale Kinderkunstmarkt.

De stijlvolle Hooglandse Kerkgracht waar dit plaats zal vinden, wordt voor een weekend omgedoopt tot Kinderkunstmarkt. Op de markt zijn allerlei originele kado’s voor en over kinderen te vinden. Zo is er een marktkraam waar een kinderboekenschrijfster haar boeken zal signeren, een kraam van een schilder, een kraam vol bijzondere (kinder)sieraden etc.

De kinderen kunnen ook zelf kunstzinnig aan de slag. Gedurende het weekend worden er workshops gegeven voor diverse leeftijdsgroepen.

Daarnaast zal er volop entertainment zijn. Er is muziek en dans en op zondag twee voorstellingen van Toneelvereniging Ploef. De kinderen en begeleidende ouders hoeven zich na het shoppen, dus zeker niet te vervelen. En anders is altijd nog een gezellig terras waar iedereen even uit kan puffen.

De Kinderkunstmarkt wordt georganiseerd door Big Smile Events in samenwerking met OPEN en Beelden in Leiden.

De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.  Meer info: www.kinderkunstmarkt.nl 

 

Braderie Diamantplein op 6 juni 20152015-04-09 15.14.22

De braderie in het Winkelcentrum Diamantplein in de Mors is inmiddels een jaarlijks feestje.

Dit jaar gaat het plaats vinden op zaterdag 6 juni. Naast de gezellige kramen is er er voor de kleine kinderen weer een draaimolen en een springkussen. U bent welkom vanaf 9 uur.

 

Kunst in de Stal Festival op 13 september 20152014-09-14 15.32.22

Het is alweer het vijfde jaar dat dit festival gaat plaats vinden in het park in de Merenwijk. Velen van jullie weten het inmiddels al te vinden en komen al jaren langs. Voor wie het nog niet kent; markt, muziek, theater en workshops in een gemoedelijke sfeer.

U bent zondag 13 september vanaf 11 uur van harte welkom. Adres: Parkzicht 100.                 Meer informatie is te vinden op www.kunstindestalfestival.nl

 

Kinderkunstmarkt 2014twitter kinderkunstmarkt

Het Verrassend Winkelweekend staat in mei in het teken van theater & markten. En daarbij zijn kinderen van harte welkom, want op zaterdag 24 en zondag 25 mei is er tijdens dit weekend een speciale Kinderkunstmarkt.

De Beestenmarkt, waar dit spektakel plaats zal vinden, wordt voor een weekend omgedoopt tot Kinderkunstmarkt. Op de markt zijn allerlei originele kado’s voor en over kinderen te vinden. Zo is er een marktkraam waar de Leidse kinderboekenschrijfster Barbara van Druten haar boeken zal signeren, een kraam van een schilder gespecialiseerd in kinderportretten, een kraam vol bijzondere sieraden etc.

De kinderen kunnen ook zelf kunstzinnig aan de slag. Gedurende het weekend worden er workshops gegeven voor alle leeftijdsgroepen van hip-hop tot theaterpoppen maken.

Daarnaast zal er ook volop entertainment zijn van Clown Patogaf, voorstellingen van  Toneelvereniging Ploef, veel muziek en dans. De kinderen en begeleidende ouders hoeven zich na het shoppen, dus zeker niet te vervelen. En anders zijn er altijd nog meerdere gezellige terrassen waar iedereen even uit kan puffen.

De Kinderkunstmarkt wordt georganiseerd door het Verrassend Winkelweekend in samenwerking met Big Smile Events.

De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.  Meer info: www.kinderkunstmarkt.nl

 

Website

Posted by on feb 10, 2014 in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Website

Zoals u ziet wordt de website momenteel geupdate. Heeft u vragen, neem dan contact met ons...

Lees meer

Iets te vieren in 2023?

Posted by on mei 24, 2013 in slider home | Reacties uitgeschakeld voor Iets te vieren in 2023?

Iets te vieren in 2023?

Start op tijd met de voorbereiding! Een goede voorbereiding is het halve werk. Wilt u een feest of evenement organiseren in 2019? Start tijdig met de plannen in gang zetten. Dit bespaart u tijd...

Lees meer

Marketing hulp nodig?

Posted by on mei 23, 2013 in slider home | 1 comment

Marketing hulp nodig?

Wij bedenken graag een passend concept of werken uw plan uit!

Lees meer