Markt

KINDERKUNSTMARKT

Wat is er leuker om als bezoeker op een markt te komen met kramen die u nog niet kent? Of op een plek waar normaal geen markt is. Dat is wat wij de bezoeker willen bieden; verrassende themamarkten op bijzondere plekken. Dit concept met kramen VOOR en OVER kinderen was bij de eerste editie in 2014 al een succes!

Op de Kinderkunstmarkt vind je super-originele kado’s: kinderboeken gesigneerd door de aanwezige schrijvers, fotoportretten, textielkunst, handgemaakte schilderijen voor op de kinderkamer, sieraden etc. Dus kijk thuis op de kalender wie er komende maanden jarig is en kom shoppen!

Volg de Kinderkunstmarkt op de speciale facebookpagina:     logo fb kkmIMG_9520

 

 

 

=====================================================================

Hieronder een korte indruk van eerder markten:

30 & 31 mei 2015 in het centrum van Leiden:      

De Kinderkunstmarkt vond wederom midden in het centrum van Leiden plaats. Deze keer op de  Hooglandse Kerkgracht. Een prachtige locatie, waar in die periode ook de kunstwerken van Beelden in Leidens staan. Het thema van de beelden was dit jaar botanica www.beeldeninleiden.nl

Naast de markt zijn er voor de kinderen workshops en diverse optredens (zie hieronder het programma). Daarnaast zijn er ook bij enkele kramen diverse activiteiten. Voor volwassenen zijn er diverse soorten muziek en een gezellig terras.

Op de laatste zondag van de maand zijn de winkels in Leiden gewoon open. Er zijn dan ook veel activiteiten in de binnenstad. Voor deze markt houdt het in dat het een gezellige plek voor klein en groot zal zijn. Daarvoor werken we samen met www.leidenisopen.nl

 

Zondag 14 september– Markt tijdens Kunst in de Stal Festival, Merenwijk, Leiden

markt

Tijdens het jaarlijkse festival in het prachtige park was er een drukbezochte markt. Daarbij was deelname aan de markt alleen toegestaan wanneer het om zelfgemaakte producten (sieraden, kinderkamerkunst, schilderijen etc.) voor of over kinderen gaat. En bij de natuurmarkt  als u biologische producten (kaas, jam, pompoenen etc) verkoopt. Het werd een mooie zonnige dag, in alle opzichten!

Dit is jaarlijks, zie www.kunstindestalfestival.nl of volg  www.facebook.com/kunstindestal

 

Kunst & Creamarkt op zondag 13 juli 2014 in Amstelveenmarkt

Op de Rembrandtweg in het centrum van Amstelveen vond deze Kunst & Creamarkt plaats.

Op de markt waren o.a. fotograaf, schrijver, leerbewerker, sieradenmaker te vinden.

 

KINDERKUNSTMARKT op 24 & 25 mei 2014 op Beestenmarkt Leiden        

Dit nieuwe concept met kramen VOOR en OVER kinderen was direct een succes! markt

In het centrum van Leiden vond de allereerste Kinderkunstmarkt plaats. Het is op deze data Verrassend Winkelweekend. Er zijn dus veel activiteiten in de binnenstad. Dat houdt in dat de Beestenmarkt dit weekend een gezellig plein voor klein en groot was. Op de markt waren originele kado’s: kinderboeken gesigneerd door de aanwezige schrijvers, fotoportretten, textielkunst,  handgemaakte schilderijen voor op de kinderkamer, sieraden etc. Er kwamen dus veel mensen shoppen.

KUNST & CREA MARKT op zaterdag 3 mei 2014 op Bevrijdingsplein te Leiden        

Een heel geslaagde eerste keer op dit plein in Leiden.kinderen

Er waren zeer uiteenlopende kramen. Zoals  handgemaakte schilderijen, keramieke beelden, sieraden etc. 

 

 

======================================

MARKTKRAAMHOUDERS INFORMATIE:

Kunst over Kinderen

Nieuwe locaties en data volgen.

Deelname aan deze markt met een kraam op deze toplocatie is alleen toegestaan wanneer uw bedrijf zelfgemaakte artikelen verkoopt OVER of VOOR kinderen zoals beelden, sieraden, tassen, schilderijen, kinderboeken of kinderkamerkunst.  Verkoopt u dit soort producten? Meld u dan hier aan:

aanmelden (1)

  • Omschrijf duidelijk welke producten u wilt verkopen.Big Smile Events 9469
  • Indien wij akkoord zijn met uw deelname, ontvangt u na aanmelding een factuur.
  • Een marktkraam is 3 meter breed en 1 meter diep, met luifel.
  • De promotie voor alle markten wordt niet alleen gedaan via social media, maar ook via lokale kranten.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail aan markt@bigsmileevents.nl